Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Sin embargo, puedes cambiar la configuración de 'cookies' en cualquier momento a través de tu navegador. Acepto

CONSTRUCTING ALBERT, un documental que reivindica la figura del chef Albert Adrià

Sala: 1
Qualificació: ND
Nacionalitat: Espanyola
Durada: 90'
Versió: Castellà-Català

Diumenge 19 de Novembre: 20:20h

COMPRAR ENTRADES

En Albert Adrià es combinen tots els ingredients de la genialitat creativa.

Ser protagonista en la creació d’elBulli, el restaurant que va revolucionar la cuina mundial, no va ser suficient per a ell. Albert vol tenir nom propi.

La revolució més important en la història de la gastronomia recent, va tenir lloc en una remota cala de la costa catalana. Aquest Bing Bang de descobriment creatiu que va ser el restaurant El Bulli, nomenat cinc vegades el Millor Restaurant del Món, va sorgir de les ments de dos germans de L’Hospitalet. Des de llavors el cognom Adrià s’ha convertit en sinònim de creativitat.

Ferran Adrià és el famós xef que encapçala portades i rep honors, però, després de 30 anys de brillant carrera professional, l’única distinció que ha rebut Albert Adrià és la de ser el cuiner més infravalorat del món.

Amb tan sols 15 anys, sense vocació ni ambicions, Albert comença a treballar amb el seu germà gran a elBulli. Allà, aviat trobaria a la cuina un espai on experimentar i expressar la seva fins llavors inexplorada creativitat.

Dos anys després del tancament d’elBulli, Albert està embrancat en una altra hercúlia i transformadora aventura creativa. Al Paral·lel, antic barri de teatres de Barcelona, ​​Albert construeix un circuit gastronòmic: 5 restaurants únics units pel segell Adrià.

Al centre d’aquest univers batejat com elBarri estan Tickets, un restaurant que ha elevat les humils tapes al nivell de l’alta cuina i 41° que concebut com un mini elBulli explora el més alt de la creativitat a la cuina. Els acompanyen Pakta, una fusió peruà japonesa, Bodega 1900, un homenatge a la cultura Catalana de l’vermut, Hoja Santa i Niño Viejo, una immersió en la millor cuina mexicana. Amb Enigma, el seu projecte més ambicionso, Albert aspira a estar entre els millors restaurants del món.

Aquesta és la proclamació de força de l’Albert, el seu intent d’escapar de l’ombra del ja llegendari elBulli i de fer-se un lloc a l’Olimp dels grans cuiners mundials.

Després de la seva estrena mundial al Festival de Cinema de Sant Sebastià, Constructing Albert s’estrena en un passi especial amb la presència dels directors i el protagonista i una sessió de Q & A en si 15 de novembre a les 20:00h.

A més els més foodies de Barcelona podran viure l’experiència de descobrir el personatge a la gran pantalla i immediatament després sopar en un dels seus restaurants amb una entrada combinada Cinema + Gastronomia que sobre la cuina d’Albert als espectadors de Constructing Albert a un preu reduït molt especial.

Compra abans que s’exhaureixin les entrades de Cinema i Sopar en 3 dels restaurants de elBarri:

Pakta és un restaurant ofereix un experiència íntima i la sorpresa de la cuina nikkei, fusió peruà japonesa amb el toc d’Albert, en un menú degustació tancat i la possibilitat de maridar-lo amb els (al nostre entendre) millors Pisco Sour de la ciutat.

Hoja Santa et porta al Mèxic més elegant i cuidat, una aproximació a l’especial tradició culinària de Mèxic en clau creativa i un toc d’innovació de la mà del gran cuiner Paco Méndez en un menú degustació tancat que es pot maridar amb margarides i altres còctels increïbles.

Niño Viejo per la seva banda, és el Mèxic de carrer, on la diversió està assegurada. L’opció més informal i econòmica pels que volen un tastet de bon menjar sense gastar massa. Un ocasió única de provar margarides còctels o la nova cervesa Malquerida creada per l’equip d’Albert i Damm.

(ATENCIÓ, ELS SOPARS PEL PAKTA JA ESTAN EXHAURITS)

ABONAMENTS_NO_web-128x145

Descomptes especials i col·laboradors